Facts about Finland
Finland Travel Destination
Lifestyle Finland
Information about Finland
MEK - Visit Finland Finnish Tourist Board
Sök
Sök
 
Kontaktupgifter
Respons

Centralen för turistfrämjande

CTF marknadsför Turist-Finland i världen. I hemlandet koordinerar CTF resebranchens kvalitetsarbete samt stöder produktutvecling och upprättandet av regionala turismstrategier.Visit Finland Nyheter Januari 2014

Japan och Kina - ”Betydelsefulla bemötanden”. Visit Finland -kampanjerna börjar i mars och april. Samla ihop aktörerna i ditt område och kom med!
Läs mer

Visit Finland Nyheter December 2013

Samla ihop aktörerna i ditt område, inom ditt nätverk eller för ditt syfte och dra nytta av CTF:s storsatsningar i Kina och Japan. Konsumentkampanjer i Kina, Japan och Tyskland - Mad about Finland.
Läs mer

Jaakkos spalt 1/2013

Snart inleds stora förändringar inom turistbranschen och därför återgår jag till att skriva Jaakkos spalt några månader framåt.
Läs mer

Visit Finland Nyheter November 2013

Utländska gäster kommer till Finland för att må bra. Brittiska turister: Från norrsken mot ett mångsidigare produktutbud. Framåt för semestrar på egen hand. Rundresor i Nordeuropa tar asiater till Finland. Visit Finland bjuder in till kampanjer.
Läs mer

Visit Finland Nyheter Oktober 2013

Visit Finland Road Show-presentationer. Visit Finland bjuder in till kampanjer. VisitFinland.com – utnyttja kampanjtiderna. ITB - Berlin, ta vara på förmånen för snabb reservering!.
Läs mer

Finpros verksamhet reformeras − internationaliseringstjänsterna för företag stärks - CTF blir en del av Finpro

Arbets- och näringsministeriet har inlett en beredning som syftar till att väsentligen reformera Finpros verksamhet. Samtidigt är det meningen att Centralen för turistfrämjande CTF från att ha varit ett separat ämbetsverk ska bli en del av Finpro.
Läs mer
 
Uppdaterad 07/25/2013 Archive Back Print
 
 
Suomeksi
In English

VisitFinland.com

Kvalitet 1000 sidorna på finska
MEK - Visit Finland